vineri, 23 octombrie 2009

Generatia Messenger...

Traim intr-o lume in care totul se schimba. Secolul vitezei devine secolul informatiei. Iar generatia pro devine generatia messenger. Generatia care nu p oate functiona daca nu are un id. Cei care nu stam de vorba cu cineva ci ne punem "la un chat". Cei care nu mai intrebam pe cineva cati ani are, ci scriem sec "asl pls". Generatia care traim, visam, relationam prin emoticoane. Traducere, de altfel, fortata, a englezescului "emoticons"... Mai nou, pana si cantecele le transpunem in "limbajul messenger". Nu mai stim sa scriem corect, folosim peste tot prescurtarile de pe mess, iar conceptul nostru cand vine vorba sa cucerim o persoana se rezuma, in linii mari, la intrebarea "care e id-ul tau?"... ce sec, nu? AJUTOR! SALVATI-NE!

4 comentarii:

  1. true! da-mi si mie link la video-ul asta.

    RăspundețiȘtergere
  2. de fiecare dată, mai exact, atunci când ai simțit_ tu ai îndrăznit să dai un sărut adevărat sau ai rămas la varianta ”emoticon”??

    !viața e frumoasă, contează doar să ai curaj să o trăiești!...cu riscul unui pumn în față :)!

    RăspundețiȘtergere
  3. Apropo...crezi ca te poti indragosti pe mess??
    Daca nu crezi,incearca!
    La mine a functionat,z :)

    RăspundețiȘtergere
  4. nu e totul pierdut... chiar daca "incepe pe mess" conteaza foarte mult cum stii sa treci la FAPTE. atunci lasi toate prescurtarile deoparte, iesi de dupa monitor si te uiti in ochii din spatele randurilor... asta e momentul decisiv... poate apare un zambet... cine stie... (eu)

    RăspundețiȘtergere